LISÄÄ TAPAHTUMASI SEUDULLISEEN TAPAHTUMAKALENTERIIN

Alla olevalla lomakkeella lisäät helposti ja nopeasti tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin JOKO ILMAN TUNNUKSIA TAI PYYTÄMÄLLÄ TUNNUKSET MIKKELIN MATKAILUSTA. Ilman tunnuksia lisäämällä tiedot eivät näy heti ja ne tulevat ylläpidon tarkastettaviksi, jonka jälkeen ne julkaistaan. Mikäli tapahtuman julkaisulla on kiire, ota yhteyttä Mikkelin seudun matkailuun, matkailu@mikkeli.fi tai puh. 044 794 5669 (avoinna ma 10-17, ti-pe 9-17). Kaikkiin tapahtumiin vaaditaan vaakakuva, jonka vähimmäiskoko on 1000 px x 360 px ja jossa se näkyy hyvin. Kuvaan ei kannata laittaa tekstiä ala- tai yläreunoihin, koska se ei näy kunnolla.

Kalenteriin voi laittaa yksittäisiä tapahtumia, joihin KUKA VAAN VOI OSALLISTUA. Kaikki kurssit, luennot, musiikkitapahtumat, turnaukset, teemapäivät, urheilutapahtumat jne kiinnostavat. Tieto siitä, että joku paikka (pois lukien galleriat ja näyttelyt) on avoinna esim. kesällä, ei kuulu tapahtumiin. Ylläpitäjä on myös tehnyt linjauksen MikkeliNyt – kalenteriin tulevista ruokatapahtumista, että ainoastaan juhlapyhinä olevia erikoismenuja tai illallisia julkaistaan kalenterissa. Tämän lisäksi show & dinner tyyppiset illalliset ja erikoisillat, joissa ruokailun lisäksi on esitys tai muuta ohjelmaa.

Lomakkeessa tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Tapahtumapaikan postinumeron perusteella järjestelmä sijoittaa tapahtuman oikealle paikkakunnalle ja mahdollistaa paikkakuntakohtaisen tapahtumahaun. Jos tapahtumasi liput ovat sähköisesti ostettavissa (esim. Lippu.fi tms.), voit laittaa lomakkeeseen linkin myös lipunmyyntiin. Täytäthän tapahtuman ilmoittajan tiedot huolellisesti, jotta ylläpito saa tapahtuman järjestäjään tarvittaessa yhteyttä. Muista tallentaa tapahtumasi järjestelmään.

SAMAN TAPAHTUMAN KOPIOIMINEN UUDEKSI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuman saa kopioitua uudeksi ensimmäisen tallennuksen jälkeen menemällä ylhäältä kohdasta Muokkaat tapahtumaa klikkaamalla Kopioi uuden tapahtuman pohjaksi. Tämä helpottaa usean samanlaisen tapahtuman lisäämistä eikä tarvitse kirjoittaa kaikkia tietoja uudestaan vaan korjaat vain muuttuvat tiedot kuten päivämäärät ja kellonajat. Muista tallentaa.

KUVAN LISÄÄMINEN

Tapahtumakalenterin toiminta perustuu laadukkaisiin kuviin, jotka herättävät kävijöiden mielenkiinnon tapahtumaasi kohtaan. Jokaisesta tapahtumasta tulee olla kuva. Järjestelmä hyväksyy ainoastaan JPG-kuvatiedostot kokoa vähintään lev. 1000 px x kor 360 px.
Lataamalla kuvan tapahtumakalenteriin annat samalla myös luvan käyttää ko. kuvaa muussa sähköisessä tapahtumaa koskevassa viestinnässä (esim. Facebook). Kiinnitäthän erityisesti huomiota kuvan riittävän suureen kokoon, jotta se näkyy terävänä suuressa kuvaikkunassa! Järjestelmä sovittaa kuvan automaattisesti ikkunaan sopivaksi, joten valitse mieluummin liian suuri kuin pieni kuva

Kuvan täytyy olla:
• Vähintään 1000 pikseliä leveä ja 360 pikseliä korkea
• Alle 10 Mb tiedostokooltaan
• JPG- tai JPEG-formaatissa
VOIT ASEMOIDA ANTAMAASI KUVAA SEN VIERESSÄ LÖYTYVÄLLÄ LIUKUSÄÄTIMELLÄ.
Tapahtuman muokkausaika on 1 h.

PITKÄN AIKAVÄLIN TAPAHTUMAT USEAMPANA PÄIVÄNÄ:

Kalenterissa pitkän aikavälin tapahtumat eivät näy kunnolla kalenterihaussa päiväkohtaisesti vaan ainoastaan aloituspäivänä. Jos esimerkiksi tiettynä ajanjaksona (esim. kuukausi) on vaikka 8 samaa tapahtumaa eri päivinä ja laitat aikaväliksi tuon kuukauden, näkyy tämä tapahtuma etusivulla sekä selatessa vain aloituspäivänä. Jos haluat tapahtuman näkyvän kalenterissa jokaisena tapahtumapäivänä, lisää tapahtumat yksitellen (Ks. kohta Saman tapahtuman kopioiminen uudeksi tapahtumaksi). Sanahaulla tai kategoriahaulla tapahtuma tietenkin löytyy.

NÄYTTELYT JA GALLERIAT (joka päivä)

Galleriat ja erilaiset näyttelyt lisätään mielellään pitkälle aikavälille, koska ne löytyvät helposti oman kategoriansa alta. Muista merkitä lisätietoihin poikkeukset aukioloajoissa.

KIELIVERSIOT

Samalla kerralla voi lisätä myös tapahtuman kieliversiot englanti ja venäjä. Nämä eivät ole pakollisia, mutta suosittelemme tekemään lyhyen tekstin myös kieliversioilla, jotta tapahtumia voidaan markkinoida kansainvälisille vieraille. Lisääminen tapahtuu samalla, kun luot tapahtumaa. Sivun alaosassa juuri ennen tallenna nappia löytyvät kohdat ”Englanniksi” ja ”Venäjäksi”. Jälkikäteen ne joilla on tunnukset, voivat käydä lisäämässä kieliversiot jo luotuun tapahtumaan muokkaamalla tapahtumaa. Tunnuksettomat voivat lähettää kieliversiot sähköpostilla matkailu@mikkeli.fi, jolloin ylläpitäjä lisää ne ohjelmaan. MikkeliNyt tapahtumakalenterin kieliversioihin pääsee lipuista etusivun yläkulmassa.

JOS TULEE KYSYTTÄVÄÄ TAI ONGELMIA OTA YHTEYTTÄ MATKAILUNEUVONTAAN matkailu@mikkeli.fi p. 044 794 5669, AUTAMME MIELELLÄMME.

Kuvat
Tapahtuman tiedot
Ilmoittajan tiedot
Tapahtuman näkyvyys
Tiedot englanniksi
Tiedot venäjäksi