Lisää tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin

Alla olevalla lomakkeella lisäät helposti ja nopeasti tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin. Tiedot tarkastetaan ylläpidon toimesta ennen julkaisua, tarkastus kestää 1-3 arkipäivää. Mikäli tapahtuman julkaisulla on kiire, ota yhteyttä Mikkelin seudun matkailuun, matkailu@mikkeli.fi ja puh. 044 794 5669 (avoinna ma 10-17, ti-pe 9-17).

Kalenteriin voi laittaa yksittäisiä tapahtumia, joihin KUKA VAAN VOI OSALLISTUA. Kaikki kurssit, luennot, musiikkitapahtumat, turnaukset, teemapäivät, urheilutapahtumat jne kiinnostavat. Tieto siitä, että joku paikka (pois lukien galleriat ja näyttelyt) on avoinna esim. kesällä, ei kuulu tapahtumiin. Ylläpitäjä on myös tehnyt linjauksen MikkeliNyt – kalenteriin tulevista ruokatapahtumista, että ainoastaan juhlapyhinä olevia erikoismenuja tai illallisia julkaistaan kalenterissa. Tämän lisäksi show & dinner tyyppiset illalliset ja erikoisillat, joissa ruokailun lisäksi on esitys tai muuta ohjelmaa.

Lomakkeessa tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia kenttiä. Tapahtumapaikan postinumeron perusteella järjestelmä sijoittaa tapahtuman oikealle paikkakunnalle ja mahdollistaa paikkakuntakohtaisen tapahtumahaun. Jos tapahtumasi liput ovat sähköisesti ostettavissa (esim. Lippu.fi tms.), voit laittaa lomakkeeseen linkin myös lipunmyyntiin.

Täytäthän tapahtuman ilmoittajan tiedot huolellisesti, jotta ylläpito saa tapahtuman järjestäjään tarvittaessa yhteyttä. Ilmoittajan tietojen alapuolella olevan kohdan "Säilytä tiedot tallennuksen jälkeen. Kyllä vaihdan vain ajankohdan" avulla voit monistaa tapahtumaasi monelle eri ajankohdalle niin, ettei tapahtumatietoja tarvitse kirjoittaa uudelleen joka kerta.

Huomaathan, että jokaisesta tapahtumasta tulee olla kuva (ks. kriteerit alla). Kuva on yksi helpoimmista, mutta tehokkaimmista markkinoinnin keinoista ja koko tapahtumakalenterin toiminta perustuukin juuri laadukkaisiin kuviin, jotka herättävät kävijöiden mielenkiinnon tapahtumaasi kohtaan. Lataamalla kuvan tapahtumakalenteriin annat samalla myös luvan käyttää ko. kuvaa muussa sähköisessä, tapahtumaan koskevassa viestinnässä (esim Facebook).

Tapahtumakalenteri on julkaistu myös englanniksi ja venäjäksi. Kieliversioiden syöttölomakkeet löytyvät suomenkielisen alapuolelta. Kieliversioiden syöttö ei ole pakollista, mutta suotavaa!

Tapahtuman saat lisättyä kalenteriin painamalla "tallenna" -nappia. Tallentamisen jälkeen näet, miltä tapahtumasi tulee näyttämään kalenterissa. Sinulla on 15 minuuttia aikaa muokata tapahtumaasi tallentamisen jälkeen, jonka jälkeen tapahtuma menee ylläpidon tarkistettavaksi.

PITKÄN AIKAVÄLIN TAPAHTUMAT USEAMPANA PÄIVÄNÄ:
Kalenterissa pitkän aikavälin tapahtumat eivät näy kunnolla kalenterihaussa päiväkohtaisesti vaan ainoastaan aloituspäivänä. Jos esimerkiksi tiettynä ajanjaksona (esim. kuukausi) on vaikka 8 samaa tapahtumaa eri päivinä ja laitat aikaväliksi tuon kuukauden, näkyy tämä tapahtuma etusivulla sekä selatessa vain aloituspäivänä. Jos haluat tapahtuman näkyvän kalenterissa jokaisena tapahtumapäivänä, lisää tapahtumat yksitellen. Sanahaulla tai kategoriahaulla tapahtuma tietenkin löytyy.
NÄYTTELYT JA GALLERIAT (joka päivä)
Galleriat ja erilaiset näyttelyt lisätään mielellään pitkälle aikavälille, koska ne löytyvät helposti oman kategoriansa alta. Muista merkitä lisätietoihin poikkeukset aukioloajoissa.

Jos sinulla on toistuvasti paljon tapahtumia, voit pyytää tunnukset ohjelman käyttöön Mikkelin matkailuneuvonnasta matkailu@mikkeli.fi tai 044 794 5669.

Lue tämä ennen kuvan lisäämistä!

Järjestelmä hyväksyy ainoastaan JPG-kuvatiedostot. Jokaisessa tapahtumassa tulee olla kuva. Kiinnitäthän erityisesti huomiota kuvan riittävän suureen kokoon, jotta kuva näkyy terävänä suuressa kuvaikkunassa! Järjestelmä sovittaa kuvan automaattisesti ikkunaan sopivaksi, joten valitse mieluummin liian suuri kuin pieni kuva. Älä laita tekstiä kuvan ylä- ja alareunoille, koska se ei saata näkyä siinä

Kuvan täytyy olla:
• Vähintään 1000 pikseliä leveä ja 500 pikseliä korkea
• Alle 10Mb tiedostokooltaan
• RGB-väreissä
• JPG- tai JPEG-formaatissa

Voit asemoida antamaasi kuvaa sen vieressä löytyvällä liukusäätimellä.

Images
Error loading the image
Event Description
Info of the publisher
Event visibility
Details In English
Details In Russian